SERVICE TELEFOANE MOBILE CLUJ-NAPOCA - MOBSERV GSM - Reparatii si accesorii GSM. Telefon: 0751 300 444 ; Memorandumului nr.18 ; Luni - Vineri: 09-17.

Despre MOBSERVGSM – Cluj-Napoca

Am inceput din pasiune pentru tehnologie si din nevoia de a oferi solutii GSM viabile si de calitate, pe piata de telefoane mobile si service telefoane mobile din Cluj-Napoca.

Va invitam la magazinul si service-ul nostru de pe strada Memorandumului nr. 18, din Cluj-Napoca, pentru a va putea fi de folos sau sfatui in legatura cu orice problema legata de telefonul mobil al dumneavoastra.

Inca din 2004 incercam sa multumim clientii cu cele mai de calitate servicii intr-un timp cat se poate de scurt. Pe langa service la toate tipurile de telefoane si tablete (in limita posibilitatilor) oferim si consultanta.
Magazinul nostru va sta la dispozitie cu o gama foarte variata de accesorii pentru telefoane si tablete, de la folii de protectie si huse, la accesorii de birou sau auto si calatorie.
Incercam sa aducem imbunatatiri periodic serviciilor noastre astfel incat sa putem multumi cat mai multi clienti, asa ca asteptam si acceptam mereu sugestiile clientilor nostri!